درست کردن بریانی گوشت خودمونی

کانال ِ سایت تلویزون
کانال ِ سایت تلویزون
2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - بریانی گوشت خودمونی دوستان پیج
بریانی گوشت خودمونی دوستان پیج کشک رامک پر از رسپی های کشکی هست اگر دوست دارین رسپی های بیشتری با کشک یاد بگیرین این صفحه را حتما ببینین از سال هاي بسيار دور اين غذا به عنوان يكي از معروف ترين و خوشمزه ترين غذا در مناطق جنوب كشور بخصوص اچمي زبان ها ( خودمونيا)محسوب ميشود برياني خودموني هم با گوشت ميشه درست كرد هم با مرغ بسيار ساده و لذيذ هست كه يكي از دلايلي كه زياد مورد پسند همه قرار ميگيره اين هست كه سنگين نيست يعني از مواد سرخ كردني استفاده نميشه و در اكثر مناطق خودمونيا به همين سبك درست ميكنن يعني سبك اين غذا رو عوض نكردندو در تمام شهر ها به همين صورت درست ميكنن در حال حاضر روستاي كهتويه در تمام مراسمات و عروسي ها و رستوران ها اين غذا رو سرو ميكنن اما نام اصيل اين غذا به اسم برياني خودموني ثبت شده و يكي از سنتي ترين و قديمي ترين غذاهايي هست كه هنوز مردم درست ميكنن دستور اين غذا همينطور كه در فيلم ملاحضه كردين بايد گوشت يا مرغ يك روز كامل با ليمو عماني و پياز و كشك و نمك و فلفل سياه بخوابونيم تا هم خوب مزه دار بشه و هم بافت گوشت نرم بشه چونكه هم ليمو هم كشك رامک باعث نرمي گوشت ميشه نكته ايي كه خيلي مهم هست ،اين غذا در مقابل ساده بودن خيلي حوصله ميخواد براي طبخش يعني ٤ ساعت با حرارت خيلي خيلي كم بايد بذاريم براي دم تا خوب گوشت و نخود و برنج اماده شه و اخرين لحظه زعفران اضاف ميكنيم گوشت ۳ كيلو برنج ۲ كيلو پياز ۳ كيلو ليمو عماني ۳۰ عدد نخود نیم كيلو كشمش ۲۰۰ گرم كشك رامک ۱ کیلو فلفل سياه و نمک به مقدار لازم
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/11 منتشر شده است.
2,021 بـار بازدید شده
... بیشتر