طرز تهیه نان ایتالیایی ماریتوزو

نان و کیک با سمیرا
نان و کیک با سمیرا
1.6 هزار بار بازدید - 2 ماه پیش - طرز تهیه نان ایتالیایی ماریتوزو
طرز تهیه نان ایتالیایی ماریتوزو ماریتسو یک نان بریوش نرم و مطبوع است که با پوست لیمو یا پرتقال در خمیر آن را معطر میکنیم و با کرم ماسکارپونه که بین نون قرار میگیره شما یک طعم بی نظیر رو تجربه می‌کنید برای خمیر پریوش 500 گرم آرد سفید ۸ گرم مایه خمیر ۶۰ گرم کره نرم به صورت مکعبی خرد شده 75 د شکر 155 میلی لیتر شیر ۲ تخم مرغ رنده پوست لیمو یا پرتقال نمک 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل۱ ق چ خ برای رومال یک تخم مرغ کامل و مقدار کمی شیر و‌ وانیل برای کرم ماسکارپونه 250 میلی لیتر خامه فرم گرفته (1) 250 گرم پنیر ماسکارپونه برای کرم خامه رو فرم بدین و بعد پنیر ماسکارپونه رو که هم دمای محیط است رو به خامه اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین طرز تهیه ی خمیر هم مطابق فیلم
2 ماه پیش در تاریخ 1403/03/20 منتشر شده است.
1,684 بـار بازدید شده
... بیشتر