طرز تهیه آلو خورشتی خانگی / آلو بخارا / آلو زرد

آشپزی با مهتاب
آشپزی با مهتاب
0 بار بازدید - 2 ماه پیش - از آلو خورشتی یا آلو
از آلو خورشتی یا آلو بخارا می توان هم به صورت خام و هم پخته استفاده نمود. آلو بخارا دارای خواص بی شماری از جمله جلوگیری از یبوست، ضد تهوع و ضد سردرد می باشد مواد لازم آلو زرد : ۱ کیلو سرکه : ۲ قاشق غذاخوری نمک : نصف قاشق غذاخوری ممنونم که همراهم بودید »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» #آلو_بخارا #آلو_خشک #طریقه_خشک_کردن_آلو #آموزش_آلو_بخارا_خانگی #خشک_کردن_آلو #آلو_خشک_خانگی #آلو_خشک_بازاری #طرز_تهیه_آلو_خشک_در_خانه #خشک_کردن_آلو #آلو_بخارا_خشک #طرز_خشک_کردن_میوه #خشک_آلو_بخارا #میوه_خشک #خشک_کردن_آلوچه #آلو_بخارا_خشک_کرنے_کا_طریقہ #روشهای_خشک_کردن_آلو #الو_خشک #طرز_تهیه_مربای_آلو_بخارا #آلو_بخارا_زرد #طرز_تهیه_میوه_خشک #آلو_بخارا_تازه #خواص_آلو_بخارا #آلو #خشک_کردن_آفتابی #فواید_آلو_بخارا #آلو_بخارا_خانگی #آلو #میوه_خشک
2 ماه پیش در تاریخ 1403/05/11 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر