فر پخت کیک و شیرینی هشت سینی تولیدی گروه مجملی

5 بار بازدید - 2 هفته پیش - بهترین فر کیک و کلوچه
بهترین فر کیک و کلوچه می‌تواند پخت این محصولات را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. داشتن تنظیمات دمایی صحیح یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های یک دستگاه کیک پزی صنعتی و فر پخت کیک و کلوچه ایده‌آل است. این ویژگی کمک می‌کند تا محصول شما به درستی پخته شود. بعد از ترکیب صحیح مواد، مهم‌ترین عامل در کیفیت کیک وکلوچه، کیفیت دستگاه فر پخت کیک و کلوچه است. دستگاه پخت کیک شرکت مجملی دارای قطعات استاندارد و ایمن همچون ترموستات قابل تنظیم تا دمای ۲۷۰ درجه سانتیگراد و دارای ترموکوپل برای امنیت شعله و عایق پشم سنگ و پتوی سرامیکی که باعث حفظ گرما در درون فر می شود و از اتلاف آن جلوگیری می کند. ساختار دستگاه کیک پزی منحصر به فرد بوده و بدون نیاز به فن سبب پخت یک دست و یکسان در تمام سطح دیس می شود و دارای ۸ سینی می باشد. کار و کنترل فر پخت کیک کوچک، بسیار راحت می باشد که کافیست با زدن یک شاسی و تنظیم دمای مورد نظر دستگاه پخت کیک شروع به کار کرده و پخت لازم را انجام دهد. ویژگی های مینی فر پخت کیک و شیرینی دارای ترموستات قابلیت حمل و نقل آسان ظرفیت تولید این فر برای کسب و کارهای کوچک مناسب است. تولید شده با رعایت استانداردهای جهانی و بسیار کم مصرف قابلیت پخت انواع کیک، شیرینی، باقلوا و … برق مورد نیاز این دستگاه از برق تک فاز شهری ۲۲۰ تامین می شود. اجزا دستگاه به راحتی قابل جدا شدن و باز و بسته کردن بوده و شستشو قطعات آن به آسانی امکان پذیر است. به راحتی قابل چرخش به سمت چپ و راست است. برای کار با این دستگاه نیازی به نیروی انسانی ماهر نیست. دارای پایه ثابت کننده است که می توان با استفاده از آن دستگاه را ثابت کرد. جنس بدنه مینی فر پخت کیک و شیرینی از استیل ضد زنگ و قسمت های داخلی آن از استیل نچسب است. به همین دلیل ضد زنگ بوده و از عمر مفید بالایی برخوردار است.
2 هفته پیش در تاریخ 1403/06/25 منتشر شده است.
5 بـار بازدید شده
... بیشتر