طرز تهیه ته چین آذری یک غذای سنتی خوشمزه/دستور در کپشن.

lilifood.yazd
lilifood.yazd
128 بار بازدید - 2 سال پیش - تهچین آذری یه غذای سنتی
تهچین آذری یه غذای سنتی خوشمزه چیا لازم داریم برای این غذای خوشمزه : مرغ حدود ۵ تکه از هرجای مرغ میتونید استفاده کنید پیاز نگینی ریز شده :۱عدد بزرگ ترکیب کره و روغن مایع :۱۰۰یا ۱۵۰ g زعفران غلیظ دم شده : ۳ق غ فلفل سیاه: ۱/۲ق چ زردچوبه :۱ق چ نمک :۱ق چ تخم مرغ کوچک :۱عدد ماست سفت : ۳/۴ پ گوجه فرنگی کاملا پوره شده :۵ عدد متوسط (در صورت دلخواه  رب گوجه فرنگی :۱ق غ) برنج :۵ تا ۶ پ سیب زمینی حلقه شده برای دور تهچین به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا مقدار کره وروغنی که داشتیم رو داخل تابه ریخته وبعد پیاز را اضافه می کنیم پیازها را کمی تفت می دهیم نیاز به سرخ شدن نیست بعد مرغ ها را روی پیاز ها چیده ،نمک وفلفل وزرد چوبه را اضافه می کنیم وقتی پیازها سرخ شده کمی هم مرغ ها سرخ شد گوجه پوره شده را روی مرغ ها ریخته وبا حرارت متوسط گذاشته به مدت نیم ساعت بجوشد وخوب آب گوجه کشیده شود برنج را طبق معمول انواع تهچین ۲ دقیقه زودتر آبکش کرده ته قابلمه با کمی روغن وکره خوب چرب می کنیم ماست وتخم مرغ ،کمی نمک و زعفران را خوب مخلوط کرده ومقداری برنج را داخل مواد ریخته وکاملا هم زده ته قابلمه از موا د تهچین ریخته بعد روش کمی برنج سفید کمی زعفران را با فرچه روی سیب زمینی ها گذاشته بعد دور قابلمه بچنید .مرغ ها را روی برنج گذاشته سس وزعفران را بهش اضافه کرده وبعد باقی برنج را ریخته به مدت ۷۰ دقیقه با شعله کم دم بکشد تهچین خوشمزه ما حاضرشد نوش جانتون بعد در ظرف سرو بکشید وبا زرشک خلال پسته وبرنج زعفرانی تزیین کنید نکته مهم : ۱-روغن وکره وادویه ها کم یا زیاد بکنید ولی حذف نکید ۲-آب گوجه فرنگی  ها حتما کشیده بشه وگرنه برنج خیلی نرم میشه
2 سال پیش در تاریخ 1401/12/26 منتشر شده است.
128 بـار بازدید شده
... بیشتر