طرز تهیه مینی پیتزا با نان تست بسیار خوشمزه و خیلی خیلی راحت

Ashpazmozhi
Ashpazmozhi
2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام خوشکلای من اول بگم
سلام خوشکلای من اول بگم که حتما کلیپ رو تا آخر ببینید که الیاس شما رو غش میده از خنده اگه از اکسپلور میایی پیجمونو فالو کن و لایک و سیو فراموش نکن️ حتمامارو در یوتیوب و اینستا دنبال کنید که از قشم گردی میزارم Instagram:ashpazi_mozhi72 YouTube:آشپزی با مژی قطعا میتونم بگم این راحتترین پیتزا و خوشمزهترین پیتزایی بود که خوردم حمید با اینکه پیتزا دوست نداره حسابی تعریف کرد پس حتما درست کن #مینی_پیتزا #پیتزا_با_نان_تست مواد لازم نان تست ۱ بسته سوسیس ۴ عدد قارچ ۴۰۰ گرم سینه مرغ۱عدد فلفل دلمه ۱ عدد گوجه ۲عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم سس کچاب به مقدار لازم سس خردل به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم مرحله اول: آماده سازی مواد پیتزا ابتدا سوسیس ها را حلقه ای برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. (آموزش سوسیس مرغ رو میتونین تو پیجم ببینی)قارچ ها را نیز خوب بشورید و با کمی آبلیمو با حرارت بالا تفت دهید تا آبش کشیده شود. فلفل دلمه را نیز نگینی خرد کنید. مرغ رو با کمی زردچوبه،فلفل سیاه،پودر سیر و پودر پیاز و کمی ادویه کاری میزاریم بپزه و بعد ریش ریش کنید مرحله دوم: آماده کردن پیتزا با نان تست کف سینی فر را کمی چرب کنید نان تست را داخل سینی فر چیده و با قلمو روی هر کدام کمی سس کچاب و خردل بزنید سپس مقداری پنیر پیتزا ریخته و سوسیس و قارچ فلفل دلمه را چیده و روی مواد پیتزا کمی پنیر بریزید سپس گوجه ها رو خیلی نازک اسلایدی کنید روی پنیر بگذارید با کفگیر خوب فشار داده تا مسنجم شود سپس روی پیتزا آویشن و کمی فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی نمک بریزید. مرحله سوم: پخت پیتزا با نان تست سینی فر را در فر از قبل گرم شده بمدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید سپس زمانی که پنیر آب شد از فر خارج کنید و روی آن آب اسپری کنید سپس داخل فر بگذارید و گریل را بمدت ۳ دقیقه روشن کرده تا روی نان ها نیز برشته شوند سپس از فر خارج کنید و داخل ظرف چیده و سرو کنید. نوش جان
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/11 منتشر شده است.
2,088 بـار بازدید شده
... بیشتر