طرز تهیه روغن زرد گاوی با تمام نکات

آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
30.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام عشقولیا، حالتون چطوره؟ امروز
سلام عشقولیا، حالتون چطوره؟ امروز در خدمتتون هستم با طرز تهیه روغن زرد گاوی من از سه کیلو کره گاوی محلی استفاده کردم که تقریبا ۲ کیلو ۲۰۰ گرم روغن بهم داد. در ابتدا کره را در قابلمه گذاشته و روی شعله با حرارت ملایم قرار میدیم تا کره باز بشه. حواستون باشه وقتی کره کامل باز شد با یه کفگیر مرتب هم بزنید تا سر نره، وقتی کره از جوش افتاد دیگه هر ۱۰ دقیقه یکبار هم بزنید و مراقب باشید ته نگیره. این پروسه تقریبا یک ساعت زمان میبره، بعد از این که دوغ از کره جدا شد و ته طرف ته نشین شد دیگه روغن زرد ما آماده است. بعد از این که روغن کمی خنک شد به ظرف مورد نظرمون منتقل میکنیم. نکات : روغن زرد را به اندازه مصرف کوتاه مدت خود آماده نمایید، چرا که نگهداری طولانی مدت آن باعث تغییر در طعم و بوی آن می‌گردد. کره مورد استفاده باید کره محلی گاوی باشد و اگر کره دوغی باشد، بهتر است. هنگام استفاده از این روغن به منظور تف دادن یا سرخ کردن می‌بایست شعله گاز کم و حرارت ملایم باشد. دوستای خوشگلم ممنون میشم اگر از ویدیو خوشتون اومد ویدیو رو لایک کنید و نظراتتونو برام کامنت بزارید #طرز تهیه روغن زرد گاوی
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/28 منتشر شده است.
30,274 بـار بازدید شده
... بیشتر