بیسکوییت شکلاتی سه سوته
0 بار بازدید -
3 سال پیش
-
بیسکوئیت شکلاتی با فیلینگ آلبالو
بیسکوئیت شکلاتی با فیلینگ آلبالو :
درد مشترک همه ما اینه که بعد از پختن یه سری کیک ها و شیرینی ها نمیدونیم با زرده تخم مرغ که مونده رو دستمون چیکار کنیم
یه رسپی راحت و سه سوته که خودتون و اهل خونه رو شاد کنین.
مواد لازم:
کره ۶۰ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم
آرد ۱۲۰ گرم
پودر کاکائو ۸ گرم
زرده تخم مرغ ۳۸ گرم
ابتدا مواد خشک رو الک میکنیم و در ظرفی میریزیم و بعد کره رو اضافه میکنیم. کره باید سرد باشه و به مکعب های کوچیک تقسیم بشه. با دست ورز میدیم و سعی میکنیم که کره رو با مواد یکی کنیم. فشار ندین خیلی. در نهایت یک مخلوط شنی مانند بهمون میده. بعد زرده رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا در نهایت به صورت یک خمیر منسجم دربیاد.
بین دو تا صفحه کاغذ روغنی میذاریم و با وردنه صاف میکنیم به ضخامت ۲-۳ میلی متر. به مدت ۲۵ دقیقه حدودا داخل یخچال میذاریم و سپس با هر قالبی که دوست داریم قالب میزنیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه میذاریم به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه که بستگی به اندازه بیسکوئیت هاتون داره.
فیلینگ آلبالو:
پوره آلبالو ۵۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
پکتین ۱ گرم
پوره را روی حرارت میذاریم ، اولین بخار ها که پدیدار شدن مخلوط شکر و پکتین رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم، بعد از جوشیدن ده تا پونزده ثانیه میشماریم و بعد از حرارت برمیداریم و میذاریم در دمای محیط خنک بشه و روی بیشکوئیت میریزیم.
بعد از سرد شدن دوتا لایه بیسکوئیت رو به وسیله فیلینگ به هم میچسبونیم و روش پودر شکر الک میکنیم.
توصیه میکنم با فیلینگش درست کنین خیلی خوشمزه میشه.
حالا بگین ببینم با سفیده های مونده مون چیکار کنیم؟
3 سال پیش
در تاریخ 1400/08/11 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده