طرز تهیه اکبر جوجه-سمانه پیرکمالی-شبکه هامون-مل ترمی

1.4 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - سلام به روی ماه شما
سلام به روی ماه شما عزیزای دل خوب امروز با یه پخت متفاوت و عالی اومدم سراغتون که برای اولین بار درگلوگاه مازندران طبخ و تا به امروز در کل ایران چه در رستوران‌ها وچه خونه هاطبخ و هیچوقت هم مزش تکراری نشده دقیقاً درست حدس زدید اکبر جوجه مواد لازم به ازای دو پرس: مرغ:۱عدد ۸۰۰گرم تا ۱ کیلو پیاز:۳تا۴عدد سیر:۱۲حبه نمک؛فلفل قرمز؛زردچوبه؛پودر زنجبیل؛پودرسیر(بمقدار لازم) فلفل دلمه ۲عدد زعفران:(بمقدار لازم) سرکه:۲ق غ آبلیمو:۳ق غ پوست لیموی رنده شده:۱ق غ هویج:۱عدد کره:(بمقدار لازم) روغن:(بمقدار لازم) خوب مرحله اول طعم دار کردن:مرغ رو از وسط به دوتیکه تقسیم میکنیم(من ترجیح دادم پوست مرغ رو جدا کنم)بعد با پیاز؛سیر؛فلفل دلمه؛نمک؛زردچوبه؛پودر زنجبیل؛زعفران؛فلفل قرمز؛پوست لیموی رنده شده؛سرکه و آبلیمو مخلوط کنید۸تا۲۴ساعت درون یخچال بگذارید مرحله اول پخت:(آبپز کردن) وقتی که آب تاحدی گرم شد؛مرغ رو با هویج+پیاز+سیر+زردچوبه نمک+فلفل دلمه+فلفل قرمز+آبلیمو+پودر زنجبیل+پودر سیر بمدت۸تا۱۰دقیقه بگذاریدآبپزشه وبعداز سرد شدن مرغ رو بگذارید داخل صافی تاآبش کاملا گرفته شه مرحله دوم پخت:(سرخ کردن) استخری از روغن تهیه کنید و درونش تعدادی پیاز و چند حبه سیر بیندازیدو تکه های گوشت رو دراستخرروغن بمدت یک ساعت وبیست دقیقه باشعله ی سوزنی بگذارید مرحله ی نهایی که عالی ترین مرحله ست تکه های مرغ رو در کره یا روغن حیوانی باشعله ی متوسط بگذارید تا کاملا برشته شه ودرآخر روی گوشتها به آرومی زعفرونی که از قبل دم کشیده رو بریزید چاشنی معروف این غذا هم (یک قاشق غ رب انار ترش+یک قاشق غ رب انار ملس+یک قاشق غ روغن زیتون+یک ونیم قاشق غ گردو سابیده شده+یک حبه سیر رنده شده+ نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم) نوش جان
4 سال پیش در تاریخ 1399/06/08 منتشر شده است.
1,458 بـار بازدید شده
... بیشتر