آموزش پخت کلم پلوی تهرانی در ایستگاه شکموها

ايستگاه شکموها
ايستگاه شکموها
3.2 هزار بار بازدید - 3 ماه پیش - کلم پلوی تهرانی یکی از
کلم پلوی تهرانی یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذاهای ایرانیست که به فراموشی سپرده‌ شده در این آموزش میخوام با ساده ترین روش و چند تا ترفند عالی پخت یه کلم پلوی تهرانی خوش رنگ و مجلسی رو بهتون یاد بدم که با خوردنش عاشقش میشید حالا بریم مواد اولیه ش رو ببینم مواد لازم : کلم پیچ 500 گرم برنج 3 پیمانه گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز بزرگ رنده شده 1 عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده 2 عدد لیمو ترش 1 عدد پوره گوجه فرنگی 1 لیوان رب گوجه فرنگی 2 ق غ خ زعفران دم کرده 1 شات کره و روغن به میزان لازم ادویه ها و چاشنی ها: پودر تخم گشنیز 1 ق چ خ پودر سیر 1 ق م خ پودر زیره 1 ق چ خ زردچوبه 1 ق چ خ فلفل سیاه 1/2 ق چ خ پودر عصاره گوشت 1 ق م خ
3 ماه پیش در تاریخ 1403/01/18 منتشر شده است.
3,209 بـار بازدید شده
... بیشتر