آموزش آش جو - تو پاییز و هوای سرد میچسبه

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
334 بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش آش جو مواد لازم
آموزش آش جو مواد لازم :جو۲ پیمانه وبرنج ۱پیمانه هرکدوم ۲ ساعت خیس بخورد ونخود نصف پیمانه لوبیا چیتی نصف پیمانه نخود و لوبیا چیتی از شب خیس بخورد دوبار هم آبش عوض بشه سبزی آش شامل تره جعفری گشنیز واسفناج ۱کیلو پاک نکرده پاک شده وخرد شده نیم کیلو بشود ودرشت خرد نشود فلفل۱ قاشق مربا خوری زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری__ نمک ۱ قاشق چایخوری_ پیاز داغ نگینی ۱ پیمانه_ سیر داغ نصف پیمانه نعناع داغ ۳ قاشق غذاخوری کشک ۲ پیمانه مقداری سیر ونعناع وپیاز داغ هم برای تزئین کنار بگذارید_طرز تهیه:(( نکته مهم درمورد حبوبات ))ابتدا نخود ولوبیا چیتی خیس خورده را با آبی که کافی باشد از اول آب به اندازه بریزیدتا پخته شود وسط پخت حبوبات اصلا آب نریزید وگرنه حبوبات سفت می شود جوخیس خورده را حتما با مولینکس یا چرخ گوشت میکس کرده ودر ظرفی که گنجایش داشته باشد برای آش آب ریخته وروی حرارت میگذاریم وجو میکس شده وبرنج را داخلش میریزیم وبا حرارت کم میزاریم پخته شود واصلا هم نمیزنیم وقاشق داخلش نمیزنیم تا آب قابلمه به نصف برسد ومواد پخته شود دلیلش این است مواد نشاسته ای است وگرنه از اول باید هم بزنیم تا آخروگرنه ته میگیرد بعد که آب مواد به نصف رسید وبرنج وجو پخته شد حبوبات پخته شده را میریزیم ودوباره کمی صبر میکنیم آب بجوش بیاید بعد سبزی را ریخته ودیگه مرتب باید هم بزنیم وغافل نشیم حدود نیم ساعت در ظرفی یگر پیاز داغ وسیر داغ ونعناع داغ را ریخته و۱ قاشق غذاخوری زردچوبه ونمک کمی روغن وفلفل را میریزیم وهمه را با هم تفت میدهیم تا بوی زرد چوبه بلند شود وبعد همه را روی سبزی ریخته تا آش مزه دارشود واگر آب آش کم بود کمی آب داغ میریزیم وآش جو آش غلیظ است ومرتب هم میزنیم تا آماده شودوجا بیفتدباصبر وحوصله آش آماده شده وجا افتاده را در کاسه بریرید وکمی کشک داخلش بریزید وبا نعناع داغ وپیاز داغ وسیر داغ که کنار گذاشتید تزیئن کنید نوش جونتون عکس قشنگتون را بفرستید
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/17 منتشر شده است.
334 بـار بازدید شده
... بیشتر