بیسکویت جمانه / دسر با بیسکویت و پودینگ جُمانه

جُـمانه
جُـمانه
58 بار بازدید - 10 ماه پیش - مواد اولیه : پودینگ وانیل
مواد اولیه : پودینگ وانیل آماده: 1پیمانه بیسکویت چند غله ساده جُمانه: 1 بسته بیسکویت چند غله کاکائویی جُمانه: 1 بسته کره:150 گرم شکر قنادی (پودر قند): ۲ قاشق غذا خوری سرپر شکلات تلخ (یا همان شکلات خالص): به میزان لازم شیر:2 پیمانه طرز تهیه : هدف از این دستور این است که بتوانید با بیسکویت، دسری آسان و کم دردسر درست کنید؛ پس ترجیحا از پودینگ آماده استفاده کنید. در غیر این صورت، بهتر است از یک روز قبل، پودینگ را آماده کنید و بگذارید یک روز استراحت کند. کره را از قبل در دمای اتاق بگذارید تا به مرور نرم شود. نصف پودر قند را با نصف کره آن‌‌قدر ورز دهید و به هم بزنید تا پف کند و مایه‌ای روان و کرکی به دست آید. بعد از این، سراغ نصفه دیگر بروید. چند قاشق پودینگ را در کاسه‌ای جادار بریزید و با مقداری کره به هم بزنید تا بافتی یکدست و روان به دست آورید. حالا دوباره مقداری کره اضافه کنید و آنقدر این کار را ادامه دهید تا پودینگ و کره تمام شود و ترکیبی یکدست از پودینگ و کره داشته باشید. پودینگ و کره، حتماً باید در دمای یکسان باشند تا مایه‌تان گلوله‌گلوله نشود.لایه‌ای از بیسکویت را روی ورقه بچینید و روی آن را با چهار قاشق غذاخوری سر پر پودینگ و کره، با سطحی یکنواخت، بپوشانید. سپس لایه‌ای دیگر و به همین ترتیب تا بالا (در هر لایه، یکی در میان، از یک رنگ پتی بور استفاده کنید). نسبت‌ها را طوری تنظیم کنید که لایه آخر با پودینگ و کره پوشیده شود.روی لایه آخر را با شکلات رنده شده تزئین کنید.روی دهانه ظرف سلفون بکشید و آن را در یخچال بگذارید.بهتر است اجازه دهید که دسر یک شب در یخچال بماند تا بیسکویت‌ها به‌خوبی نرم شوند و مواد را جذب کنند. با این حال، دسر بعد از دو ساعت آماده است و می‌توانید آن را میل کنید. یک پیشنهاد برای خوش‌مزه‌تر شدن دسر بیسکویت آن است که می‌توانید لا به لای دسر، موز و یا توت فرنگی حلقه‌حلقه شده، یا ترکیب این دو، را هم اضافه کنید و طعمی میوه‌ای به ترکیب‌تان بدهید.
10 ماه پیش در تاریخ 1402/09/07 منتشر شده است.
58 بـار بازدید شده
... بیشتر