پرورش تونماهی گیدر برای ساشیمی
936 بار بازدید -
3 سال پیش
-
تون زردباله یا گیدر، یکی
تون زردباله یا گیدر، یکی از ماهیان بسیار مهم اقتصادی در ایران و جهان است.
کشور ژاپن از مصرفکنندگان رتبهء اول ماهی تون است. مصرف آن به حدی در ژاپن بالاست که با وجود غنی بودن این کشور از ذخایر ماهی، همچنان نیاز به واردات تونماهیان حتی از ایران (که خود گاهی واردکننده است) میشود.
گاهی نیز مانند این ویدئو نیاز به پرورش دریایی این ماهی در قفسهای شناور پیدا میشود. در این روش هم ماهی برای استفادههای بعدی زمان کمبود بازار در دسترس است، و هم میتوان آنرا پرواربندی کرده و به سایز مناسب رساند.
علت سطح بالای مصرف، کاربرد بالای این ماهی در غذاهای ژاپنی مثل ساشیمی است که در بخش دوم ویدئو شرح داده شده است. ساشیمی یک نوع غذای ژاپنی است که بیشتر از خوراک دریایی خام که به صورت ورقههای باریک بریده شدهاست، تشکیل میشود. ساشیمی اغلب با سس سویا یا واسابی خورده میشود.
---- حمایت از فیشبیس:
http://fishbase.ir/donate.html
3 سال پیش
در تاریخ 1400/11/01 منتشر شده
است.
936
بـار بازدید شده