طرز تهیه ی دسر و کیک لیوانی
72 بار بازدید -
8 ماه پیش
-
مواد لازم:
160 گرم بیسکویت
مواد لازم:
160 گرم بیسکویت جو سبوس دار.
کره 30 گرم.
مواد لازم برای لایه دوم:
250 گرم پنیر خامه ای نرم.
پنیر ماسکارپونه 250 گرم.
یک پیمانه وانیلین
شکر 60 گرم.
2 عدد لیمو (2 قاشق چایخوری آب لیمو).
100 میلی لیتر خامه 33 درصد.
مواد لازم برای لایه سوم:
گیلاس 350 گرم.
شکر 20 گرم.
نشاسته ذرت 10 گرم.
8 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/02 منتشر شده
است.
72
بـار بازدید شده