طرز تهیه ی دسر و کیک لیوانی

لرنیو
لرنیو
72 بار بازدید - 8 ماه پیش - مواد لازم: 160 گرم بیسکویت
مواد لازم: 160 گرم بیسکویت جو سبوس دار. کره 30 گرم. مواد لازم برای لایه دوم: 250 گرم پنیر خامه ای نرم. پنیر ماسکارپونه 250 گرم. یک پیمانه وانیلین شکر 60 گرم. 2 عدد لیمو (2 قاشق چایخوری آب لیمو). 100 میلی لیتر خامه 33 درصد. مواد لازم برای لایه سوم: گیلاس 350 گرم. شکر 20 گرم. نشاسته ذرت 10 گرم.
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/02 منتشر شده است.
72 بـار بازدید شده
... بیشتر