آموزش پتاژ قارچ یا سوپ قارچ رستورانی

cookingostad.com
cookingostad.com
80 بار بازدید - 4 سال پیش - مواد لازم: آرد 5 قاشق
مواد لازم: آرد 5 قاشق غذاخوری-سینه مرغ آبپز شده 4/1 عدد-قارچ 100 گرم-سیر 5 حبه-پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری-قرص مرغ 1 عدد-هویج رنده شده 1 عدد-خامه صبحانه نصف پاکت-زردچوبه 1 قاشق مرباخوری-نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم- برای مشاهده فیلم های بیشتر می توانید به سایت استاد آشپزی یا کوکینگ استاد مراجعه بفرمایید.
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/13 منتشر شده است.
80 بـار بازدید شده
... بیشتر