آموزش پتاژ قارچ یا سوپ قارچ رستورانی
80 بار بازدید -
4 سال پیش
-
مواد لازم:
آرد 5 قاشق
مواد لازم:
آرد 5 قاشق غذاخوری-سینه مرغ آبپز شده 4/1 عدد-قارچ 100 گرم-سیر 5 حبه-پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری-قرص مرغ 1 عدد-هویج رنده شده 1 عدد-خامه صبحانه نصف پاکت-زردچوبه 1 قاشق مرباخوری-نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم-
برای مشاهده فیلم های بیشتر می توانید به سایت استاد آشپزی یا کوکینگ استاد مراجعه بفرمایید.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/10/13 منتشر شده
است.
80
بـار بازدید شده