آموزش ترشک تمشک و سمبوسه لواشکی!

didaa.ir
didaa.ir
0 بار بازدید - 2 سال پیش - یک آشنای عزیز از شمال
یک آشنای عزیز از شمال ایران برامون تمشک وحشی اووردن از قبلم که برامون اوورده بودن تو فریزر بود دیگه تصمیم گرفتیم یه سری خوراکی های تمشکی درست کنیم که ایشون یکیشه! ویدئوهای بیشتر رو در سایت یا کانال یوتیوب دیدا ببینید didaa.ir تمشک یک پیمانه جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری رب انار نصف قاشق غذاخوری ژلاتین نصف قاشق چایخوری آب یک چهارم پیمانه یک پیمانه تمشک را با چنگال له می کنیم. بعد یک چهارم پیمانه آب داخل ظرف ریخته و تمشک ها را روی آن می ریزیم. یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه میکنیم نصف قاشق چایخوری ژلاتین هم به مواد اضافه و هم می زنیم بعد قابلمه را روی حرارت گذاشته و می گذاریم مواد ده دقیقه بجوشند بعد از ده دقیقه نصف قاشق غذاخوری رب انار به مواد اضافه می کنیم. رب انار باعث خوشمزه تر شدنش می شود اما اگر ندارید آن را حذف کنید اجازه می دهم ۵ تا ده دقیقه دیگر بجوشد و بعد آماده است ترش و آبدار حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید ترشک خنک شود ایرانی ها ترشک را با قاشق می خورند یا با آن دسرهای خوشمزه درست می کنند، مثل سمبوسه لواشکی برای درست کردن سمبوسه لواشکی لواشک را به شکل مستطیل برش زده و مقداری ترشک تمشک روی آن می ریزیم سپس لواشک را به شکل سمبوسه می پیچیم.
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/03 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر