مرغ پلو با کشمش / روژین تاک / آموزش آشپزی

کشت و صنعت روژین تاک
کشت و صنعت روژین تاک
120 بار بازدید - 2 سال پیش - مواد اولیه: برنج : 1
مواد اولیه: برنج : 1 پیمانه فیله مرغ : 2 عدد کشمش پلویی : ۱ پیمانه رب گوجه ‌فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری ساقه کرفس ریز خردشده : ۱ پیمانه پیاز متوسط : ۱ عدد نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم روغن:به مقدار لازم آب:به مقدار لازم کنجد و پودر دارچین:به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و در روغن تفت بدهید تا طلایی بشود. زردچوبه را به آن اضافه کرده و کرفس ها را هم اضافه کنید و تفت بدهید. یک ربع کرفس ها را تفت بدهید تا کمی نرم بشود. فیله های مرغ را مکعبی خرد کنید و به این مواد اضافه کنید و تفت بدهید. بعد از آن رب را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا خامی رب گرفته بشود. یک لیوان آب را به آن اضافه کنید و بگذارید که مواد بپزد. نمک و فلفل را هم اضافه کنید. وقتی مرغ ها پخته شد و آب مواد کشیده شد، شعله را خاموش کنید و کشمش پلویی شسته شده را به آن اضافه کنید. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید و هر ته دیگی که دوست داشتید بگذارید.بعد به ترتیب یک لایه برنج، یک لایه مرغ و کشمش و کمی پودر دارچین بپاشید. تا لایه آخر این کار را انجام دهید. Instagram: https://instagram.com/rojin.co , https://instagram.com/rojinrecipe Telegram: https://t.me/rojin_co Apparat : https://www.aparat.com/Rojintaak Website: www://rojintaak.com _ #روژین_تاک #روژین #کنسروروژین #محصولات_غذایی_روژین #صنایع_غذایی_روژین #رب_روژین #سس_روژین #تاریخ #غذا #غذای_ایرانی #زندگی #خورش #آشپزی
2 سال پیش در تاریخ 1401/10/20 منتشر شده است.
120 بـار بازدید شده
... بیشتر