مرغ پلو با کشمش / روژین تاک / آموزش آشپزی
120 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد اولیه:
برنج : 1
مواد اولیه:
برنج : 1 پیمانه
فیله مرغ : 2 عدد
کشمش پلویی : ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
ساقه کرفس ریز خردشده : ۱ پیمانه
پیاز متوسط : ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
روغن:به مقدار لازم
آب:به مقدار لازم
کنجد و پودر دارچین:به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت بدهید تا طلایی بشود. زردچوبه را به آن اضافه کرده و کرفس ها را هم اضافه کنید و تفت بدهید. یک ربع کرفس ها را تفت بدهید تا کمی نرم بشود.
فیله های مرغ را مکعبی خرد کنید و به این مواد اضافه کنید و تفت بدهید. بعد از آن رب را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا خامی رب گرفته بشود.
یک لیوان آب را به آن اضافه کنید و بگذارید که مواد بپزد. نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
وقتی مرغ ها پخته شد و آب مواد کشیده شد، شعله را خاموش کنید و کشمش پلویی شسته شده را به آن اضافه کنید.
برنج را آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید و هر ته دیگی که دوست داشتید بگذارید.بعد به ترتیب یک لایه برنج، یک لایه مرغ و کشمش و کمی پودر دارچین بپاشید. تا لایه آخر این کار را انجام دهید.
Instagram: https://instagram.com/rojin.co , https://instagram.com/rojinrecipe
Telegram: https://t.me/rojin_co
Apparat : https://www.aparat.com/Rojintaak
Website: www://rojintaak.com
_
#روژین_تاک
#روژین
#کنسروروژین
#محصولات_غذایی_روژین
#صنایع_غذایی_روژین
#رب_روژین
#سس_روژین
#تاریخ
#غذا
#غذای_ایرانی
#زندگی
#خورش
#آشپزی
2 سال پیش
در تاریخ 1401/10/20 منتشر شده
است.
120
بـار بازدید شده