آموزش آشپزی آلبالو پلو

نالینو
نالینو
5.8 هزار بار بازدید - 5 سال پیش - طرز تهیه: ابتدا برنج را
طرز تهیه: ابتدا برنج را داخل آب جوش می ریزیم، سپس آلبالوها را به همراه شکر درون تابه چدنی می ریزیم تا بپزد ، زمانی که شکر کامل آب شد مقداری از زعفران و گلاب را به آن اضافه می کنیم.خلال بادام و خلال پسته را در تابه ای جدا گانه به همراه ما بقی زعفران و اندکی گلاب تفت می دهیم. بعد از حدود ۱۰ دقیقه برنج را آبکش کرده و آلبالو و مرغ خلال شده را به صورت لا به لای آن دم کرده و مقداری از خلال بادام و پسته را داخل قابلمه می ریزیم درب قابلمه را گذاشته تا کاملا دم بکشدو ما بقی آن را برای تزئین استفاده می کنیم.
5 سال پیش در تاریخ 1398/05/23 منتشر شده است.
5,881 بـار بازدید شده
... بیشتر