تولید گز اصفهان | فرایند تولید و بسته بندی گز آردی پسته ای

shahkargaz.official
shahkargaz.official
69.7 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - تابحال طرز تهیه گز آردی
تابحال طرز تهیه گز آردی رو از نزدیک در کارخانه تولید گز (بلداحی اصل) مشاهده کردید؟ پس با ما همراه باشید، تا طرز تهیه یکی از محصولات آردی کارخانه گز شاهکار را مشاهده کنید. گز آردی اصفهان از قدیمی ترین شیرینی های سنتی ایرانی به حساب می آید .در دوره صفویه که بوازم بسته بندی نبود برای تازه نگه داشتن و خوشمزه تر شدن گز آن را در آرد نگهداری میکردند مراحل تهیه گز آردی اصفهان به این شکل است: مرحله ۱ : در این مرحله از تولید گز ابتدا مواد اولیه مثل پسته و عسل را اماده میکنیم . همه مواد یا با حرارت یا با امواج UV استریل میشوند . مرحله ۲: شکر و گلوکز و عسل را به همراه گزانگبین به گز اضافه میکنیم تا به مدت ۲ ساعت هم بخورند . برای صاف کردن و عصاره گیری از گزانگبین باید اصولی رعایت شود تا طعم علفی نداشته باشد . مرحله ۳: سفیده هم زده شده را به گز اضافه میکنیم تا مخلوط گز حسابی یکنواخت و سفید شود . گز باید به قدری هم بخورد و سفت شود که وقتی با پشت دست میزنیم ، دستمان به گز نچسبد چون اگر گز مرطوب باشد و پسته هارا بریزیم . پسته ها خیس میخورد مرحله ۴: پسته هارا به گز اضافه میکنیم تا یکنواخت در همه جای گز توزین شود. کا در گز آردی ۴۲ درصد پسته به ازای هر ۵۸ کیلو گز مقدار ۴۲ کیلو پسته اضافه میکنیم. گز شاهکار (https://shahkargaz.com/)
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/03 منتشر شده است.
69,737 بـار بازدید شده
... بیشتر