شیرینی مربایی مشهدی | فوت و فن های پخت شیرینی مربایی | بهترین شیرینی عید

آشپزی های روزانه
آشپزی های روزانه
8.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - شیرینی مربایی مشهدی | فوت
شیرینی مربایی مشهدی | فوت و فن های پخت شیرینی مربایی | بهترین شیرینی عید کسی هست این شیرینی مربایی های گوگولی رو دوست نداشته باشه ؟ شیرینی مربای هایی که من بهتون یاد میدم خیلی شیرینی مربایی نرم و لطیف ی هستند پس از دستش ندین بخاطر وجود مربا توی این شیرینی دیگه خودش طعم شیرین چندانی نداره و طعم دهنده اصلیش مربا یا مارمالاد هست پس عیدتون رو با این شیرینی مربایی مشهدی شیرین تر کنید ******************************************************************** مواد لازم : کره 100 گرم( هم دمای محیط ) پودر قند 50 گرم وانیل آرد 160 گرم شیر یا گلاب 20 گرم ( هم دما محیط ) نکات : خمیر را با دست ورز ندهید آرد را کم کم اضافه کنید با توجه به جنس آردتون ممکنه چند قاشق آرد کمتر یا بیشتر نیاز داشته باشید وقتی خمیرتون جمع شد و حالت چسبندگی نداشت و همچنین وقتی با دست گرد میکنید ترک نداشت یعنی این خمیر آماده است و نیاز به آرد دیگر ندارد قبل از کاتر زدن حتما خمیر پهن شده رو داخل یخچال بذارید تا راحت تر کاتر بخوره فر از قبل گرم شده باشد دمای فر گاری : 180 درجه دمای فر برقی : 10 تا 15 درجه کمتر مدت زمان پخت : 10 دقیقه بعد از اینکه کاملا خنک شد از سینی جدا کنید ******************************************************************** اینستاگرام ما : https://www.instagram.com/daily_foodss/ #شیرینی شیرینی مربایی مشهدی شیرینی مربایی #شیرینی_عید شیرینی مربایی خانم گلاور شیرینی مربایی نرم و لطیف شیرینی مربای شیرینی آلمانی یا مشهدی شیرینی آلمانی شیرینی مشهدی شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی خانگی شیرینی نارگیلی پفکی شیرینی نارگیلی بازاری شیرینی نارگیلی به سبک قنادی شیرینی گردویی تبریزی شیرینی گردویی خانگی خوشمزه نون خامه ایی نون خامه ای به سبک قنادی نون خامه ایی طرز تهیه #آشپزی آموزش آشپزی اشپزی غذای مجلسی آشپزی های روزانه Daily_foodss آشپزی ایرانی آشپزی آسان
2 سال پیش در تاریخ 1400/12/21 منتشر شده است.
8,249 بـار بازدید شده
... بیشتر