آشپزی در طبیعت - دستورالعمل پخت آجوار (AJVAR) با کیفیت FULL HD

تلویزوم 2
تلویزوم 2
295 بار بازدید - 5 سال پیش - آشپزی در طبیعت - دستورالعمل
آشپزی در طبیعت - دستورالعمل پخت آجوار (AJVAR)+ نان ترد Langos با کیفیت FULL HD با تلویزوم از همه چیز لذت ببرین.. لطفا ما را دنبال کنید. آجوار نوعی چاشنی بر پایه فلفل است که در اصل از فلفل قرمز و روغن ساخته شده است. آجوار در بالکان به زبانهای آلبانیایی ، بوسنیایی ، بلغاری ، کرواسی ، مقدونی ، مونته نگرو ، صربستان و تا حدی از غذاهای اسلوونیایی استفاده می شود. در صربستان از دیرباز با عنوان "سالاد صربستان" یا "خاویار سبزیجات صربستان" شناخته می شد.
5 سال پیش در تاریخ 1398/08/15 منتشر شده است.
295 بـار بازدید شده
... بیشتر