طرز تهیه زیتون پرورده خوشمزه در خانه

آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده: زیتون بدون هسته یا زیتونی که هستشو جدا کردین ۳۰۰ گرم گردو ۵۰ گرم رب انار ۳ قاشق غذاخوری (بسته ...
مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده: زیتون بدون هسته یا زیتونی که هستشو جدا کردین ۳۰۰ گرم گردو ۵۰ گرم رب انار ۳ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه تون میتونین کم یا زیاد بریزین) سیر ۳ حبه (اگه طعم سیر دوست ندارید میتونید حذفش کنین) نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری جعفری یا گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری بستگی به ذائقه تون میتونین ترشیش و نمک و سیر رو کم و زیاد کنین. گردو رو آسیاب کنین، زیتون رو بشورین اگه شور بود دوساعت داخل آب سرد بذارین تا شوریش گرفته بشه، اگه مثل من زیتون بی هسته نداشتین همین زیتون با هسته رو كافيه هسته هاشو جدا کنین اتفاقا خوشمزه ترم میشه. گردو و باقی مواد رو با هم مخلوط میکنین تا مواد به خورد هم برن. بعد مخلوط کردن چندساعت داخل یخچال بذارید تا مواد به خورده هم بره بعد نوش جان کنید. میزان نمک بستگی به میزان شوری زیتون داره تست کنین و نمک اضافه کنین. زیتون رو بعد دونه کردن نشورین چون زیتون پرورده کپک میزنه. بعد پرورده کردن داخل شیشه در یخچال نگهداری کنین. اگر زیاد درست کردین، تقسیم بندی کنین و فریزر بزارین. ingredients for preparing Processed olives: 300 grams of olives 50 grams of walnuts Pomegranate paste 3 tbsp Garlic 3 cloves Dry mint 1 tbsp Chopped parsley 1 tbsp

همه توضیحات ...