آموزش بیف بادمجان با تمامی ترفندها
5.8 هزار بار بازدید -
پارسال
-
#بیف_بادمجان
مواد لازم:
بادمجان نیم
#بیف_بادمجان
مواد لازم:
بادمجان نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب انار ۳ قاشق غذاخوری(میتونید مقدار رب انار رو برحسب ترش یا ملس بودن تغییر بدید. اگر ترش بود،یک قاشق بریزید)
نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن ،روغن به میزان لازم
برای دورچین:
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،سماق به میزان لازم
جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شعله پخش کن را روی حرارت گاز بزارید وبادمجان ها را کبابی کنید.میتونید روی منقل هم کبابی کنید.بزارید خنک بشه و بعد پوست بادمجان ها را بگیرید. بادمجان ها را روی تخته،ساطوری کنید.البته میتونید با گوشتکوب هم بکوبید تا له بشن و بعد بزارید کنار.
داخل تابه روغن بریزید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سیر را رنده کنید و با پیاز تفت بدید.گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید. بادمجان های ساطوری شده را اضافه کنید و تفت بدید.رب انار بریزید .مقدار رب انار تقریبیه.بر حسب ترش یا ملس بودنش تغییر بدید.کمی بهم بزنید تا مواد مزه دار بشه.
برای دورچین،پیاز را خلالی خرد کنید. بهش آبلیمو،روغن زیتون،نمک،فلفل،سماق و جعفری ریز خرد شده اضافه کنید و بهم بزنید تا مزه دار بشه.
سپس در کنار بیف بادمجان میل کنید.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
پارسال
در تاریخ 1402/01/02 منتشر شده
است.
5,879
بـار بازدید شده