کارگاه آموزشی آشپزی سنتی

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
25 بار بازدید - 3 سال پیش - شروع ترم : " خوراک
شروع ترم : " خوراک های ایرانی(منو رستوران ایرانی) " . عنوان دوره: "آشپزی حرفه ای(مسترشف و شف اجرائی) . غذاهای یک ملت نشان دهنده فرهنگ و آداب های غذایی آن مردمان می باشد .در این ترم آموزشی می کوشیم که با غذاهای اصیل ایرانی بانگرشی مدرن آشنا شویم و این پیشینه فرهنگی را زنده و با ارائه جدید آنها در تقویت این فرهنگ بو معرفی آن در منو ایرانی بکوشیم. . پاره ای از موارد آموزشی: . انواع روش های پخت و انتخاب سالم ترین روش پخت انواع ته چین های ایرانی کباب های ایرانی مزه ها و بوفه ایرانی پلوها و خورش ها و آش آبگوشت ایرانی و کوفته ها ...... در این ترم آموزشی فراگیران با کلیه نکات فنی و پایه ای بهداشت ،نگهداری و مکملات سرو آشنا می شوند. . اساتید : استاد حسن محسنی نیا لاله شفیعی علی ولی پور . تاریخ شروع کارگاه : یک شنبه 10بهمن 1400 روزهای تشکیل: یکشنبه و سه شنبه تعداد جلسات:6-7جلسه تئوری و عملی ساعتت تشکیل: 16الی 19 شیوه اجرایی کلاس: حضوری، مجازی نحوه آموزش دوره Workshop/Demo: . نوع گواهینامه پایان دوره: آکادمیک دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) حضوری یا مجازی گردشگری(وزارت میراث فرهنگی) : جهت متقاضیان حضوری کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان): حضوری و مجازی . خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا . جهت کسب اطلاعات بیشتر را با ما در تماس باشید. نشانی ما: بلوارچمران- محمودیه- کوچه 1-سمت راست درب دوم تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685 @aftabeparse
3 سال پیش در تاریخ 1400/11/05 منتشر شده است.
25 بـار بازدید شده
... بیشتر