کارگاه آموزشی آشپزی سنتی
25 بار بازدید -
3 سال پیش
-
شروع ترم :
" خوراک
شروع ترم :
" خوراک های ایرانی(منو رستوران ایرانی) "
.
عنوان دوره: "آشپزی حرفه ای(مسترشف و شف اجرائی)
.
غذاهای یک ملت نشان دهنده فرهنگ و آداب های غذایی آن مردمان می باشد .در این ترم آموزشی می کوشیم که با غذاهای اصیل ایرانی بانگرشی مدرن آشنا شویم و این پیشینه فرهنگی را زنده و با ارائه جدید آنها در تقویت این فرهنگ بو معرفی آن در منو ایرانی بکوشیم.
.
پاره ای از موارد آموزشی:
.
انواع روش های پخت و انتخاب سالم ترین روش پخت
انواع ته چین های ایرانی
کباب های ایرانی
مزه ها و بوفه ایرانی
پلوها و خورش ها و آش
آبگوشت ایرانی و کوفته ها
......
در این ترم آموزشی فراگیران با کلیه نکات فنی و پایه ای بهداشت ،نگهداری و مکملات سرو آشنا می شوند.
.
اساتید :
استاد حسن محسنی نیا
لاله شفیعی
علی ولی پور
.
تاریخ شروع کارگاه : یک شنبه 10بهمن 1400
روزهای تشکیل: یکشنبه و سه شنبه
تعداد جلسات:6-7جلسه تئوری و عملی
ساعتت تشکیل: 16الی 19
شیوه اجرایی کلاس: حضوری، مجازی
نحوه آموزش دوره Workshop/Demo:
.
نوع گواهینامه پایان دوره:
آکادمیک دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) حضوری یا مجازی
گردشگری(وزارت میراث فرهنگی) : جهت متقاضیان حضوری
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان): حضوری و مجازی
.
خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند.
دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا
.
جهت کسب اطلاعات بیشتر را با ما در تماس باشید.
نشانی ما: بلوارچمران- محمودیه- کوچه 1-سمت راست درب دوم
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685
@aftabeparse
3 سال پیش
در تاریخ 1400/11/05 منتشر شده
است.
25
بـار بازدید شده