طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر
3.1 هزار بار بازدید -
7 ماه پیش
-
سبزی پلو با ماهی یکی
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در شب عید نوروز یا جشن های خاص سرو می شود.
مواد لازم برای تهیه سبزی پلو با ماهی:
- برنج: 3 پیمانه
- ماهی سالمون یا قزل آلا: یک عدد
- سبزی (شامل: شوید، جعفری، گشنیز، تره، شنبلیله، برگ سیر یا سیر تازه): 250 گرم
- رب انار: یک قاشق غذاخوری
- دارچین: یک قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- گردو خردشده: 2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و ادویه ماهی: از هر کدام یک قاشق غذاخوری
- زرشک: یک قاشق غذاخوری
- آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز: 2 عدد
- سیر: 4 حبه
نکته: ماهی می تواند از انواع مختلفی باشد مانند قزل آلا، ماهی سفید، ماهی شکم پر و غیره.
- برای درست کردن سبزی پلو، ابتدا برنج را خیس کرده و با آب جوش و نمک پخته و آبکش می کنیم. سپس سبزی ها را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم. بعد از آن، برنج و سبزی را به صورت لایه لایه در قابلمه می ریزیم و با زعفران دم کرده و کره مخلوط می کنیم. در نهایت، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و ته دیگ برنج را می گیریم.
- سبزی پلو با ماهی علاوه بر خوشمزگی، فواید زیادی برای سلامتی دارد. سبزی ها منبع خوبی از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و فیبر هستند. ماهی هم حاوی پروتئین، امگا ۳ و کلسیم است.
مقدمه و پیشنمایش غذا 00:00
مواد موردنیاز 00:16
خیساندن برنج 01:05
آمادهسازی ماهی 01:12
آمادهسازی مواد داخل شکم ماهی 02:18
تفتدادن سبزیها 03:32
آمادهسازی پلو 04:02
سرخ کردن ماهی 06:06
سرو غذا 07:01
امیدوارم این آموزش برای شما مفید بوده باشد.
7 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/01 منتشر شده
است.
3,146
بـار بازدید شده