دسر بیسکوییت

کافه مستر
8.1 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - 1_ابتدا کره را در یک
1_ابتدا کره را در یک قابلمه بریزید و آب کنید آرد را اضافه کرده هم بزنید و آرد را با کره خوب تفت دهید. شیر را در قابلمه کم کم اضافه کنید و مرتباً و به طور همزمان با همزن دستی هم بزنید.2_شکر را نیز اضافه کنید و تا زمانی که دسر جوش می آید مداوم هم بزنید و دسر را بپزید. بعد از اینکه دسر جوش آمد و از کناره ها حباب زد و غلیظ شد، وانیل را اضافه کرده و هم بزنید و از روی اجاق گاز بردارید.3_کف یک ظرف پیرکس یا ظرف دلخواه را یک ردیف بیسکوییت ساده پتی بور بچینید.روی بیسکوییت ها با ملاقه از محلبی بریزید و با لیسک روی تمام ببسکوییتها صاف کنید و روی محلبی یک ردیف بیسکوییت کاکائویی بچینید و روی بیسکوییتهای کاکائویی دوباره محلبی بریزید و صاف کنید و این کار را تا تمام شده محلبی و بیسکوییتها ادامه دهید.4_آخرین مرحله و لایه رویی را از محلبی بریزید و روی محلبی را مانند ویدئو به صورت مورب بیسکوییت کاکائویی و ساده پودر شده بریزید و شکل بدید و دسر را 4ساعت در یخچال استراحت بدید.نوش جان!
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/12 منتشر شده است.
8,169 بـار بازدید شده
... بیشتر