طرز تهیه کیک پای سیب نرم و خوشمزه

آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
646 بار بازدید - 11 ماه پیش - کیک پای سیب یک دسر
کیک پای سیب یک دسر خوشمزه و محبوب است که از خمیر پای و میوه سیب تهیه می شود. این دسر در کشورهای مختلف با طعم ها و شکل های متفاوتی سرو می شود. برای مثال، در انگلستان، پای سیب معمولا با خامه یا بستنی خورده می شود. در آمریکا، پای سیب ممکن است با کرم ترش یا پنیر چدار همراه باشد. در ایران، پای سیب معمولا با دارچین و شکر قهوه ای طعم دار شده و با چای یا قهوه سرو می شود. مواد مورد نیاز: تخم مرغ: 3 عدد روغن مایع: نصف پیمانه آرد: 2 پیمانه سر پر شکر: دو سوم پیمانه آب یا شیر: دو سوم پیمانه پودر قند: دو الی سه قاشق مرباخوری سیب: دو الی سه عدد متوسط وانیل: یک چهارم قاشق مرباخوری گلاب: 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: دو قاشق مرباخوری پودر دارچین: نصف قاشق مرباخوری ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن دستورپخت های بیشتر می تونید به سایت و کانال ما مراجعه کنید: آدرس سایت: chefleily.ir کانال آپارات: aparat.com/chefleily
11 ماه پیش در تاریخ 1402/08/19 منتشر شده است.
646 بـار بازدید شده
... بیشتر