بهترین برگر گیاهی ~ وگان / بدون گلوتن ~ بدون مواد عجیب و غریب

آپامووز
آپامووز
19 بار بازدید - 6 ماه پیش - عناصر 50 گرم هویج نیمه
عناصر 50 گرم هویج نیمه متوسط 50 گرم کرفس 1 ساقه کوچک 100 گرم پیاز 1 عدد متوسط 1 حبه سیر 1 ½ قاشق چایخوری نمک 2 فنجان جو زودپز ½ فنجان آرد گندم کامل 1 قاشق چایخوری گیاهان خشک ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 - لوبیا ( حبوبات دلخواه) 1 قاشق چایخوری سس سویا دستورالعمل ها با استفاده از غذاساز یا هر وسیله دیگه ای که دارین، هویج، کرفس، پیاز و سیر را نگینی یا خرد کنید. نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید و مخلوط را له کنید تا نمک بتواند مایعات را از سبزیجات خارج کند. کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ جو، آرد گندم کامل، گیاهان و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. لوبیا، مخلوط سبزیجات و سس سویا را اضافه کنید. قبل از اینکه همه چیز را با هم مخلوط کنید، لوبیاها را با چنگال له کنید. حبوبات را زیاد له نکنید. مخلوط سفت خواهد شد، بنابراین می توانید یک قاشق یا 2 قاشق آب اضافه کنید. البته زیاد اضافه نکنید وگرنه همبرگرها نرم می شوند. مخلوط را بپوشانید و به مدت 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. اگر عجله دارید حداقل ۱ ساعت زمان لازم است. همبرگرها را از هر طرف به مدت 45 ثانیه تا 1 دقیقه تفت دهید. وقتی هر دو طرف قهوه ای طلایی شد، حرارت را به کمترین درجه حرارت برسانید و با درب بپوشانید. هر طرف را به مدت 15 دقیقه کم و آهسته بپزید و مرتباً چک کنید تا نسوزد. در پایان پخت، همبرگرها باید کمی تیره تر از زمانی باشند که سرخ شده و کاملا پخته شده اند. روی نان ها با چاشنی های مورد علاقه خود سرو کنید.
6 ماه پیش در تاریخ 1403/01/20 منتشر شده است.
19 بـار بازدید شده
... بیشتر