بهترین کلوچه سیب و‌دارچین(پارت اول)،آموزش آشپزي جديد

Coral_cake96
Coral_cake96
1.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - ببين يه كلوچه سیب و
ببين يه كلوچه سیب و دارچین گردویی برات اوردم درجه يك نگم براتون از عطر و طعمش واقعا بينظيره بافتشم عاليه عالييييي (آخر فيلم بافت وسطش رو نشون دادم)توضيحات كامل انتهاي كپشن @coral_cake96 من مرجانم ، به کرال كيك خوش اومدی اگه از غذاهای تکراری خسته شدی بمون همینجا که چاره اش دسته منه @coral_cake96 @coral_cake96 كلوچه سيب و دارچين تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) ماست ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید حدودا ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) سیب ۲_٣عدد دارچین به میزان دلخواه(من يك ق مرباخوري زدم) گردو به دلخواه تخم مرغ و شكر و وانيل رو با همزن زدم تا رنگش روشن و كشدار شه . روغن و ماست رو هم ریختم و یک دقیقه هم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و کم کم داخلش اضافه كردم . خمیر ورز دادن نمی خواد ارد تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه نیم ساعت گذاشتم داخل يخچال تا استراحت كنه سیب رو پوست گرفتم و رنده ریز کردم همراه شكر(١-٢ق غ)گذاشتم رو حرارت اب سيب كه كشيده شد دارچين و گردو اضافه کردم و بعد از حرارت برداشتم و کنار قرار دادم که از دما بیفته از خمیر به اندازه دلخواه برداشتم من هر کدوم ٤٠گرم برداشتم ، کف دست پهن کردم و مواد میانی قرار دادم و جمع کردم و بعد کمی پهن کردم . داخل سینی با فاصله چیدم . براي رومال من از یک عدد زرده تخم مرغ و همراه کمی زعفرون دم كرده وشير مخلوط کردم و رومال زدم . با چنگال هم روش طرح انداختم بعضياشم كنجد زدم. فر رو از قبل روشن کردم . داخل فر ۱۷۰ درجه ، ۲۰ ، ۲۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . مواد اوليه به دمای محیط برسه . بدون فر داخل فر دست ساز و تابه دوطرفه می تونید درست کنید . برای من حدود١٣_١٤تا کلوچه با اين اندازه شد
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/23 منتشر شده است.
1,297 بـار بازدید شده
... بیشتر