روش ساده تهیه خیارشور خانگی برای مصرف سریع - Homemade pickles for quick serve

آشپزی با روژین
172 بار بازدید - 2 سال پیش - ابتدا دو لیوان آب و
ابتدا دو لیوان آب و یک لیوان سرکه به همراه سه قاشق نمک بذارید سر شعله تا بجوشه. وقتی شروع به جوشیدن کرد خیار به همراه چند حبه سیر، فلفل خشک یا تازه و هر سبزی جات معطری که دوست دارید رو اضافه کنید (من رزماری و نعنای تازه استفاده کردم). زمانی که خیارها تغییر رنگ داد، شعله رو خاموش کنید و بذارید تا خنک بشن و داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و بذارید داخل یخچال. اگه یکی دو روزی بمونه مزه ها به خورد هم میره و خوشمزه تر میشه.
2 سال پیش در تاریخ 1401/10/14 منتشر شده است.
172 بـار بازدید شده
... بیشتر