کیک موکا
486 بار بازدید -
3 سال پیش
-
قالب کیک ٢٣ تا ٢۵
قالب کیک ٢٣ تا ٢۵ سانت براش مناسبه
تخم مرغ ٣ عدد
شکر یک پیمانه
شیر دوسوم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودر قهوه یه دو بسته قهوه فوری
آبجوش یک چهارم پیمانه
آرد یک و دو سوم پیمانه
پودر کاکائو دو ق غ
بکینگ پودر دو ق م
وانیل یک چهارم ق چ
برای روی کیک من از گاناش استفاده کردم
صد گرم خامه صبحانه رو رو حرارت گذاشتم داغ که شد خاموش کردم و صد گرم شکلات اضافه کردم و هم زدم تا یکدست بشه همین
خامه هم ممتاز کاله بود یخش باز شد با همزن زدم تا فرم بگیره و با ماسوره m1 ویلتون شکوفه زدم فیلمش یکم پایین تر تو پیج هست
آبجوش وقهوه مخلوط کنید و بزارید کنار
تخم مرغ و وانیل و شکر و بزنید تا کرمی بشه بعد نسکافه شیر و روغن اضافه و مخلوط کنید در اخر ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده اضافه و بریزید تو قالب که کفش کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید و بزارید تو فر ١٨٠ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ( تو فر دستساز تابه و قابلمه هم میشه) وقتی پخت و خنک شد از قالب خارج کنید و تزیین کنید
نوش جان
3 سال پیش
در تاریخ 1400/11/30 منتشر شده
است.
486
بـار بازدید شده