طرز تهیه کوکو سیب زمینی مینی بدون وا رفتن

بهترین‌ها
بهترین‌ها
127 بار بازدید - 3 ماه پیش - کوکو سیب زمینی یکی از
کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به خاطر سادگی و خوشمزگی آن در بین همه افراد طرفدار دارد. اما گاهی اوقات ممکن است کوکو سیب زمینی هنگام سرخ شدن وا برود و شکل خود را از دست بدهد. در این مطلب، طرز تهیه کوکو سیب زمینی مینی بدون وا رفتن با سیب زمینی آب پز را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید. مواد لازم: سیب زمینی آب پز: ۳ عدد متوسط تخم مرغ: ۲ عدد پیاز: ۱ عدد متوسط آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم روغن: به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی های آب پز شده را پوست بگیرید و با کمک رنده یا گوشتکوب له کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیب زمینی له شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مایه کوکو را به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و به شکل دلخواه (مثلاً گرد یا مربعی) فرم دهید. روغن را در یک تابه گرم کنید و کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید. کوکوها را بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. کوکو سیب زمینی مینی را می توانید با نان، گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید. نکات: برای اینکه کوکو سیب زمینی شما وا نرود، حتماً سیب زمینی ها را کامل بپزید و آب آنها را بگیرید. همچنین می توانید از آرد سوخاری به جای آرد نخودچی استفاده کنید. اگر مایه کوکو سفت بود، می توانید کمی شیر یا آب به آن اضافه کنید. برای اینکه کوکوها طعم و مزه بهتری پیدا کنند، می توانید از سبزیجات معطر مانند شوید، جعفری یا زعفران استفاده کنید.
3 ماه پیش در تاریخ 1403/04/01 منتشر شده است.
127 بـار بازدید شده
... بیشتر