کربوهیدرات ها و قندها
15 بار بازدید -
ماه قبل
-
کربوهیدرات ها از قندهای ساده
کربوهیدرات ها از قندهای ساده (مونوساکاریدها و دی ساکاریدها) و کربوهیدراتهای پیچیده (الیگوساکاریدها و پلی ساکاریدها) تشکیل شده و انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کنند.
قندهای ساده نقشهای مختلفی در رژیم غذایی ما ایفا میکنند، مانند شیرین کردن نوشیدنیها، متعادل کردن طعمها در غذاها، سوخترسانی به مخمر برای تخمیر و حفظ غذاهایی مانند مربا.
قندهای طبیعی در میوه ها، سبزیجات، غلات و محصولات حیوانی مانند شیر یافت می شوند. قندهای اضافه شده از غذاهای فرآوری شده مانند غلات و سس ها به دست می آیند.
اصطلاح "قند" شامل خانواده ای از مولکول ها به نام ساکاریدها می شود: مونوساکاریدها (یک واحد)، دی ساکاریدها (دو واحد)، الیگوساکاریدها (سه تا نه واحد) و پلی ساکاریدها (ده واحد یا بیشتر).
ماه قبل
در تاریخ 1403/06/05 منتشر شده
است.
15
بـار بازدید شده