بهترین دستور کیک اسفنجی پایه مناسب خامه کشی و روش پخت با فر و سولاردام
16.9 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
کیک اسفنجی یه کیک پایه
کیک اسفنجی یه کیک پایه هست که کاملا مناسب خامه کشی و کیک های تولد هستش
درست کردنشم خیلی راحته و اصلا نیازبه شیر و روغن نداره
کیک اسفنجی
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
به اینها نیاز داریم
تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند یک لیوان(۱۵۰گرم)اگر نداشتین شکر رو آسیاب کنید و از الک رد کنید
آرد یک لیوان (۱۵گرم)
بیکینگ پودر نصف ق چ
آب جوش یک چهارم لیوان(۶۵گرم)
وانیل یک چهارم ق چ
1️ اول زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا میکنیم و بعدسفیده رو با نصف پودر قند بزنید تا کامل فرم بگیره
2️ بعد زرده تخم مرغها و وانیل و بقیه پودر قند رو با همزن بزنید و وقتی کرم رنگ شد آبجوشرو اضافه کنید و کمی هم بزنید
3️آرد و بیکینگ پودر رو از قبل سه بار الک کنید و طی چند مرحله همراه با سفیده تخم مرغ با لیسک به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید
4️مواد رو درون قالب به همراه کاغذ روغنی بریزید
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
سایز قالب : ۱۶سانت
روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۶۰درجه پیش گرمایش کنید و با همان دما قالب رو روی سه پایه بزارید و زمان پخت ۳۵-۴۰دقیقه رو تنظیم کنید
برای پخت در فر : فر رو از قبل یک ربع روشن کنید تا گرم بشه و بعد با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه زمان پخت بدین
2 سال پیش
در تاریخ 1401/05/23 منتشر شده
است.
16,960
بـار بازدید شده