بهترین دستور کیک اسفنجی پایه مناسب خامه کشی و روش پخت با فر و سولاردام

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
16.9 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - کیک اسفنجی یه کیک پایه
کیک اسفنجی یه کیک پایه هست که کاملا مناسب خامه کشی و کیک های تولد هستش درست کردنشم خیلی راحته و اصلا نیازبه شیر و روغن نداره کیک اسفنجی @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa به اینها نیاز داریم تخم مرغ ۳ عدد پودر قند یک لیوان(۱۵۰گرم)اگر نداشتین شکر رو آسیاب کنید و از الک رد کنید آرد یک لیوان (۱۵گرم) بیکینگ پودر نصف ق چ آب جوش یک چهارم لیوان(۶۵گرم) وانیل یک چهارم ق چ 1️ اول زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا میکنیم و بعدسفیده رو با نصف پودر قند بزنید تا کامل فرم بگیره 2️ بعد زرده تخم مرغها و وانیل و بقیه پودر قند رو با همزن بزنید و وقتی کرم رنگ شد آبجوش‌رو اضافه کنید و کمی هم بزنید 3️آرد و بیکینگ پودر رو از قبل سه بار الک کنید و طی چند مرحله همراه با سفیده تخم مرغ با لیسک به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید 4️مواد رو درون قالب به همراه کاغذ روغنی بریزید @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa سایز قالب : ۱۶سانت روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۶۰درجه پیش گرمایش کنید و با همان دما قالب رو روی سه پایه بزارید و زمان پخت ۳۵-۴۰دقیقه رو تنظیم کنید برای پخت در فر : فر رو از قبل یک ربع روشن کنید تا گرم بشه و بعد با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه زمان پخت بدین
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/23 منتشر شده است.
16,960 بـار بازدید شده
... بیشتر