معرفی شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا

آشپزی با آلس پایس
آشپزی با آلس پایس
4.3 هزار بار بازدید - 7 سال پیش - شرکت دانش بنیان طعم و
شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا، اولین و بزرگترین تولید کننده ی انواع طعم و رنگ خوراکی طبیعی در ایران با تولید انواع طعم و رنگ خوراکی طبیعی آلس پایس شامل چاشنی جوجه کباب و مرغ، چاشنی ماهی، انواع طعم های فست فود، انواع طعم های قنادی، بستنی و کافی شاپ، و انواع طعم های رستوران و کترینگ تامین کننده ی نیازهای واحدهای مختلف صنفی شامل رستوران ها، هتل ها، آشپزخانه ها و کترینگ ها، قنادی ها، فست فودها، کافی شاپ ها، سوپر پروتئینی ها و … می باشد.
7 سال پیش در تاریخ 1396/11/28 منتشر شده است.
4,352 بـار بازدید شده
... بیشتر