آموزش بسکاتی زعفران و پسته، مدرس: شادی فرجی

آکادمی مدرن کوکیز
آکادمی مدرن کوکیز
111 بار بازدید - 2 سال پیش - بسکاتی نوعی بیسکوییت ترد و
بسکاتی نوعی بیسکوییت ترد و کرانچی دوبار پخته شده است که مهد آن ایتالیا‌ میباشد. خمیر بسکاتی ها به صورت رول یا دال در می آید، پخته می‌شود، سپس به صورت قطعه قطعه در آمده، مجدد پخته میشود به همین خاطر دارای ماندگاری بسیار بالایی هست. چنین بیسکوییتهایی غیرقابل فساد به ویژه در سفرها و جنگها بسیار مفید بوده است. مواد اولیه: کره ۱۰۰ گرم پودر زعفران ۱/۸ ق چ شکر ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد ارد ۲ و‌۱/۴ پیمانه بکینگ پودر ۱ ق چ پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه طرز تهیه: کره مذاب را با پودر زعفران ترکیب کرده کنار بگذارید. درکاسه ای تخم مرغ ‌‌شکر را با ویسک ترکیب کنید، سپس ترکیب زعفران و کره را اضافه کنید. مواد خشک را افزوده و خمیر را جمع کنید. در انتها پسته خرد شده را نیز افزوده. درصورت چسبنده بودن خمیر کمی آرد اضافه کنید. خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کرده رول کنید و به مدت زمان گفته شده در ویدیو در فر قرار دهید. مجدد خارج کرده بعد از خنک شدن با کارد تیز برش داده و دو سمت شیرینی را به ترتیب در فر قرار دهید. تایم دوم هر طرف بسکاتی ها بیست الی سی دقیقه است، توجه کنید قبل از تغییر رنگ بسکاتی از فر خارج کنید. نکات: خمیر حین رول کردن با حرارت دست گرم نشود شیرینی دارای بافت ترد میباشد، میتوان همراه چای یا شیر گرم سرو کرد. مقدار زعفران و پسته نیز قابل تغییر هست.
2 سال پیش در تاریخ 1401/08/26 منتشر شده است.
111 بـار بازدید شده
... بیشتر