مراحل آماده سازی باقلوا

مسترتیستر
مسترتیستر
2.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - در تولیدی باقلوای علی کنتیا
در تولیدی باقلوای علی کنتیا هستیم، می‌خوان برامون چند مدل باقلوا درست کنن. اول خمیر باقلوا رو آماده می‌کنن و می‌ریزن داخل دستگاه خمیر پهن کن تا نازک نازک بشه و آماده‌باش برای ادامه کار. بعد از این‌که خمیرها به‌صورت لایه نازک آماده شد مرحله بعدی اون رو پهن می‌کنن و مغز فندق هایی که از قبل با دستگاه خرد شدن، پودر پسته، مغز گردو رو به‌صورت جداگانه داخل خمیرها می‌ذارن و می‌پیچن و داخل سینی می‌ذارن تا باقلواهای مختلف برای مرحله‌ بعد آماده بشن. یه مدل باقلوا هم دارن که چند لایه خمیر توی قالب میاد، روش مغز پسته، مغز گردو، مغز بادام و مغز فندق میاد دوباره چند لایه دیگه‌ی خمیر نازک میاد روی اونها و برش می‌خورن. حالا وقتشه به مدت یک ساعت باقلوا هارو بذاریم داخل فر تا آماده بشن تلفن دفتر مرکزی : ٠٢١٧٧۴۶٣۶٢۴ جهت دریافت نمایندگی با شماره ٠٩١٢۵٠۶٢٧٢٠ تماس بگیرید. لیست کامل قیمت ها و شعب مختلف باقلوای علی کنتیا رو در اپلیکیشن مسترتیستر میتونید ببینید : https://www.mrtaster.com/app آدرس :تهران، تجریش، میدان قدس، ابتدای خیابان دربند، پلاک ١٩ تلفن: ٠٢١٢٢٧١٠٣٨٣ آدرس : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، پلاک ١٢ تلفن : ٠٢١٨٨٨۵۶۵١٩ آدرس: تهران ،شهرک غرب، بلوار دادمان، خیابان فخار مقدم (جنب پارکینگ مرکز خرید آرن) تلفن : ٠٢١٢٢٣۶٢٨٠٩ آدرس :مازندران، متل قو، سلمان شهر، ورودی برج های ساحلی متل قو تلفن : ٠٩١٢۵۵٨٣۵٠۵
3 سال پیش در تاریخ 1400/03/02 منتشر شده است.
2,396 بـار بازدید شده
... بیشتر