آموزش آشپزی: ترشی انار

123پز
123پز
1.7 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - مواد لازم: دانه انار ...
مواد لازم: دانه انار ... 500 گرم آب انار ... یک و نیم پیمانه نمک ... به میزان لازم سرکه ... یک و یک دوم پیمانه گلپر ... به مقدار لازم پودر تخم گشنیز ... به مقدار لازم طرز تهیه: یک قابلمه بردارید. سرکه و آب انار را در آن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط سرکه و آب انار باید به مدت 30 دقیقه با هم بجوشند. دانه‌های انار را جدا کنید. پس از گذشت سی دقیقه، انارها را به همراه مقداری نمک درون قابلمه بریزید. در صورتی‌که میخواهید ترشی طعمی ملس داشته باشد می‌توانید مقداری شکر در این مرحله اضافه کنید. میزان شکر به ذائقه‌ی خودتان بستگی دارد. در این مرحله از تهیه ترشی انار میتوانید ادویه‌های دلخواه به ترشی اضافه کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و در کناری بگذارید تا خنک شود. وقتی ترشی به طور کامل خنک شد، آن‌را به شیشه‌های تمیز منتقل کنید. برای خالی شدن هوای درون ظرف ترشی می‌توانید پس از بستن درب آن، شیشه را وارونه کنید تا هوای آن خارج شود.
4 سال پیش در تاریخ 1399/12/23 منتشر شده است.
1,795 بـار بازدید شده
... بیشتر