آبگوشت روستای آلوارس
562 بار بازدید -
4 سال پیش
-
یکی از غذاهایی که تو
یکی از غذاهایی که تو سفرمون به آلوارس امتحان کردیم، آبگوشت محلی بود...
برای پختش:
1. اول از همه، تکههای گوشت گوساله رو همراه با دنبه داخل ظرفی سفالی به اسم بارداق یا بارداغ میذاشتن و روش پیاز، نخود، زردچوبه و آب جوش میریختن.
2. در ظرف رو میبستن تا بره توی تنور هیزمی.
3. نيم ساعت که به پایان پختش مونده بود، میاوردنش بیرون و بهش رب گوجه، تکههای سیبزمینی و چند عدد گوجه فرنگی اضافه میکردن. بعد دوباره برمیگشت داخل تنور تا کامل آماده شه.
4. برای سرو، آبش رو جدا میکردن، بقیهی محتویات رو حسابی میکوبیدن و دیگه تمام!
5. جاتون خالی...
4 سال پیش
در تاریخ 1399/05/11 منتشر شده
است.
562
بـار بازدید شده