لسیتین چیست و چه مصارف و کاربردی دارد؟

نشریه علمی جهان شیمی فیزیک
نشریه علمی جهان شیمی فیزیک
1 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - لسیتین (Lecithin) یک ماده مایع،
لسیتین (Lecithin) یک ماده مایع، چرب به رنگ زرد قهوه ای است که از بافت های گیاهی یا حیوانات بدست می آید. لسیتین یک ترکیب آمفی فیلیک است یعنی توانایی جذب آب و چرب d را دارد و برای نرم کردن بافت مواد غذایی، ایجاد امولسیون و هموژن سازی مخلوط های مایع مورد استفاده قرار می گیرد. برای مشاهده این مطلب می توانید به سایت نشریه علمی جهان شیمی فیزیک مراجعه نمایید. https://www.jahaneshimi.com
2 سال پیش در تاریخ 1400/12/16 منتشر شده است.
1,063 بـار بازدید شده
... بیشتر