پخت قورمه معروف خراسانی

مسترتیستر
مسترتیستر
7.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - امروز میخوام براتون از نحوه
امروز میخوام براتون از نحوه پخت قورمه معروف خراسانی بگم غذای خیلی خوشمزه و پرطرفداری که با دنبه ،گوشت گوسفندی و سیب زمینی درست میشه. نحوه پخت و آماده کردن این غذای سنتی اینجوریه که اول دنبه ها رو داخل ظرفی که هفتاد سال قدمت داشت سرخ کردن. داخل ظرفهای سنگی گوشت رون یا دست با قلوه گاه گوسفندی تازه رو میذارن بیست دقیقه بپزه.بعد گوشت ها رو با دنبه و سیب زمینی که سرخ شده، باهم مجدد سرخ میکنن.چنتا تیکه نون لواشم داخل روغن دنبه سرخ کردن که خیلی ترد و خوشمزه شده بود.حالا گوشت و سیب زمینی رو با نون سنگک تازه و ترشی های مختلفی که ‌داریم میزنیم بر بدن و باید بگم نداریمز نداریمز هاست.
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/07 منتشر شده است.
7,314 بـار بازدید شده
... بیشتر