طرز تهیه ذرت مکزیکی خونگی ساده و خوشمزه

آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
378 بار بازدید - 10 ماه پیش - مواد لازم: ۴۰۰ گرم ذرت
مواد لازم: ۴۰۰ گرم ذرت ۲۰۰ گرم قارچ ۵۰ گرم کره یک قاشق غذاخوری آبلیمو یک قاشق چایخوری آویشن نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ۴ قاشق غذاخوری سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا میتونید داخل ذرت مکزیکی از کالباس استفاده کنید و با خلال سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید.
10 ماه پیش در تاریخ 1402/10/01 منتشر شده است.
378 بـار بازدید شده
... بیشتر