سوپ کدو با هویج

دکتر هپی
دکتر هپی
131 بار بازدید - 4 سال پیش - خیلی از گیاهخواران سوالشون این
خیلی از گیاهخواران سوالشون این هست که غذا چی بپزم؟ دکتر رسول حیدری کتابی با عنوان 365 غذای گیاهی تالیف کرده که در سایت دکتر هپی قراره آموزش برخی غذاها به صورت تصویری برای شما بارگزاری بشه طبع کدو سبز سرد و تر می باشد. کدو سبز حاوی مقادیر بالایی از انواع ویتامین C، ویتامین های B از جمله فولات و ویتامین A و مواد معدنی از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیم، فسفر و کربوهیدرات، پروتئین و فیبر می باشد.کدو سبز خام را می توان در انواع سالاد استفاده کرد، کدو سبز پخته را می توان برای تهیه انواع سوپ، خورش و کوکو و کتلت استفاده کرد.بهتر است بدانید که مصرف کدو سبز خام و پخته با پوست بهتر است چون پوست آن سرشار از آنتی اکسیدان بتا کاروتن است و بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/29 منتشر شده است.
131 بـار بازدید شده
... بیشتر