روژین تاک / کیک پنیر با ژامبون / روژین
68 بار بازدید -
3 سال پیش
-
مواد لازم
خمیر هزارلا:200 گرم
مواد لازم
خمیر هزارلا:200 گرم
ژامبون گوشت 150 :گرم
پنیر خامهای: 400 گرم
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
گشنیزخرد شده: دو قاشق غذاخوری
فلفل چیلی کوچک: 10 عدد
سیر له شده:یک حبه
نعنا:یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشی شده باز میکنیم. با قالب دایره شکل، قالب زده و روی آن را با چنگال سوراخ میکنیم. سپس خمیر را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم تا پخته شود.
ژامبون را به صورت ریز خرد کرده و با نیمی از پنیر خامهای، رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل مخلوط میکنیم. باقیمانده پنیر خامهای را با سیر، گشنیز و پودر نعنا خشک مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
یک لایه خمیر را در ظرف سرو قرار داده، مایه پنیر و ژامبون را روی آن ریخته، یک لایه خمیر دیگر روی آن گذاشته و مجددا روی آن مخلوط پنیر را میمالیم.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/10/06 منتشر شده
است.
68
بـار بازدید شده