آموزش کامل ژامبون با روش بازاری و سالم
0 بار بازدید -
11 ماه پیش
-
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
سیر
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
سیر دو حبه
تخم مرغ یک عدد
گلوتن ۲۰ گرم
نشاسته ذرت یک ق غ
شیر خشک شور ۱۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
روغن ۶۰ گرم
آب سرد ۸۰ گرم
ادویه ها شامل :
پودر تخم گشنیز ۵گرم
فلفل قرمز۲ گرم
جوز هندی ۱ گرم
اسانس پاپریکا مایع و دود در حد چند قطره
پسته خام خیس خورده به اندازه دلخواه
اول مرغ و سیر رو چند دقیقه با غذاساز مخلوط کنید
بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و مجددا یک دقیقه مخلوط کنید
بعد ادویه ها و مواد خشک رو اضافه کنید و ۲ دقیقه مخلوط کنید
در نهایت آب یخ و روغن و اسانس دود و پاپریکا رو کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا حالت چسبنده بشه
پسته هارو با نشاسته ذرت ترکیب کنید و اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید و ۱ ساعت درون قابلمه به همراه آب بپزید
مراقب باشید که ذره ای آب وارد ظرف ژامبون حین پخت نشه
بعد از پخت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید و بعد برش بدین
11 ماه پیش
در تاریخ 1402/08/06 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده