آموزش کامل ژامبون با روش بازاری و سالم

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
0 بار بازدید - 11 ماه پیش - سینه مرغ ۴۰۰ گرم سیر
سینه مرغ ۴۰۰ گرم سیر دو حبه تخم مرغ یک عدد گلوتن ۲۰ گرم نشاسته ذرت یک ق غ شیر خشک شور ۱۰ گرم نمک ۱۰ گرم روغن ۶۰ گرم آب سرد ۸۰ گرم ادویه ها شامل : پودر تخم گشنیز ۵گرم فلفل قرمز۲ گرم جوز هندی ۱ گرم اسانس پاپریکا مایع و دود در حد چند قطره پسته خام خیس خورده به اندازه دلخواه اول مرغ و سیر رو چند دقیقه با غذاساز مخلوط کنید بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و مجددا یک دقیقه مخلوط کنید بعد ادویه ها و مواد خشک رو اضافه کنید و ۲ دقیقه مخلوط کنید در نهایت آب یخ و روغن و اسانس دود و پاپریکا رو کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا حالت چسبنده بشه پسته هارو با نشاسته ذرت ترکیب کنید و اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید و ۱ ساعت درون قابلمه به همراه آب بپزید مراقب باشید که ذره ای آب وارد ظرف ژامبون حین پخت نشه بعد از پخت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید و بعد برش بدین
11 ماه پیش در تاریخ 1402/08/06 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر