123پز پتاژ برنج 123paz

123پز
123پز
118 بار بازدید - 3 سال پیش - پتاژ برنج مواد اولیه: نمک
پتاژ برنج مواد اولیه: نمک و فلفل و آبلیمو : به مقدار لازم خامه : ۵۰ گرم تخم مرغ (زرده) : ۳ عدد شیر : ۱ پیمانه آب : 1پیمانه آرد برنج :2/1 پیمانه کره : ۵۰ گرم طرز تهیه: قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند. زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید. نکته : بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/06 منتشر شده است.
118 بـار بازدید شده
... بیشتر