آموزش آشپزی: آش جو پرک
4.9 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
آش جو پرک
آش جو
آش جو پرک
آش جو یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانیه که میتونه بهعنوان #پیش_غذا یا غذای اصلی استفاده بشه.
مواد لازم:
جو پرک ... 1.5 پیمانه
قرص گوشت... 1 عدد
لوبیا چیتی پخته... 1 پیمانه
نخود پخته... 1 پیمانه
عدس پخته... 1 پیمانه
سبزی آش... 600 گرم( تره، جعفری، اسفناج، شوید و گشنیز)
پیاز... 1 عدد
آب... 4 پیمانه
فلفل و زردچوبه و روغن... به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به همراه زردچوبه در روغن تفت می دهیم. سپس فلفل، جو پرک، لوبیا چیتی، عدس، نخود، قرص گوشت و آب را به آن اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم تا جوش آید. پس از آن سبزی را اضافه کرده و هم می زنیم. می گذاریم آش جا بیفتد و بعد سرو می کنیم.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/12/10 منتشر شده
است.
4,916
بـار بازدید شده