آیا حذف جوش شیرین از ترکیب خمیر امکان پذیر است؟ خواجه

باشگاه هواداران نان کامل
باشگاه هواداران نان کامل
1.2 هزار بار بازدید - 8 سال پیش - علت مصرف جوش شیرین در
علت مصرف جوش شیرین در خمیر توسط نانوایان ایجاد تاولهای زیبا وجلوگیری از سفت ولاستیکی شده خمیر و کتمان داغ زدگی نان است!! در صورتی که مخمر همه این مزایا رادارد وهیچ یک از معایب جوش (بالا بردن پی هاش نان وجلوگیری از آزاد سازی املاح گندم) را نداردوباعث پوک سازی -زیباسازی وغنی سازی نان می شود.
8 سال پیش در تاریخ 1395/09/03 منتشر شده است.
1,219 بـار بازدید شده
... بیشتر