راز گلوله نشدن آرد تو حلوا_حلوا زعفرونی

آشپزی با سیم سیم
آشپزی با سیم سیم
1 هزار بار بازدید - پارسال - حلوا زعفرونی یکی از خوشمزه‌ترین
حلوا زعفرونی یکی از خوشمزه‌ترین خوش‌عطرترین حلوا‌هاس مواد لازم: آرد ۱۵۰گرم (۱لیوان) شکر ۱۸۰ گرم (سه چهارم لیوان) گلاب ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) آب ۲۵۰ گرم (یک و یک چهارم لیوان) روغن مایع ۳۰ گرم (۷ ق غ) روغن جامد ۳۰ گرم (۴ ق غ) کره ۳۰ گرم (دو بسته ی ۵۰ گرمی) پودر هل ۱ ق چ زعفران به میزان لازم طرز تهیه: اول از همه آب و شکر رو توی یه ظرف میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم شکر رو داخل آب هم می‌زنیم تا تمام ذرات شکر کاملا حل بشه بعد از حل شدن شکر بهش پودر هل ، گلاب و زعفرون رو اضافه میکنیم و هم می‌زنیم و اجازه میدیم روی حرارت بمونه تا چند تا قل بزنه و بعد از اون شعله رو خاموش میکنیم و شربت رو میذاریم کنار. حالا آرد رو الک میکنیم و شروع میکنیم به تفت دادن بین ده دقیقه تا یک ربع تفت میدهیم تا بو و طعم خامی آرد گرفته بشه بعد از تفت دادن دوباره آردرو الک میکنیم و میذاریم روی حرارت و بهش کره و روغن مایع رو اضافه میکنیم و خوب هم می‌زنیم تا مواد مخلوط و روغن به خورد آرد بشه بعد از اون بهش روغن جامد رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا مواد مخلوط و یکدست بشه برای جلوگیری از پاشیدن شربت به اطراف شعله رو خاموش میکنیم و بعد شربت رو به مواد اضافه میکنیم شعله رو روشن میکنیم نکته :بعد از اضافه کردن شربت سریع اول مواد رو با همزن هم می‌زنیم تا گلوله های آرد توی شربت باز بشه و بعد با لیسک شروع میکنیم به هم زدن تا شربت تبخیر بشه و موادمون غلیظ بشه بعد که موقع همزدن ،حلوا با لیسک یا قاشق جمع میشد و دیگه به تابه نمی‌چسبد یعنی حلوا آماده اس به همین سادگی یه حلوا زعفرونی خوشششمزه درست کردید و میتونید به هر شکل که دوست داشتید تزیین کنید و یا داخل قالب چرب شده بریزید ، بذارید یک ساعت تو یخچال و بعد برش گردونید و تمام نکته : الک کردن قبل و بعد از تفت دادن مهمه ،چون باعث لطافت حلوا و گلوله نشدن آرد میشه. نکته : هیچ یک از مواد (روغن مایع ، کره و روغن جامد ) رو حذف یا جایگزین نکنید، روغن مایع باعث براق شدن حلوا و روغن جامد و کره باعث لطافت حلوامون میشه. نکته :شربت باید گرم باشه ،نه سرد و نه داغ
پارسال در تاریخ 1402/05/18 منتشر شده است.
1,095 بـار بازدید شده
... بیشتر