راز گلوله نشدن آرد تو حلوا_حلوا زعفرونی
1 هزار بار بازدید -
پارسال
-
حلوا زعفرونی یکی از خوشمزهترین
حلوا زعفرونی یکی از خوشمزهترین خوشعطرترین حلواهاس
مواد لازم:
آرد ۱۵۰گرم (۱لیوان)
شکر ۱۸۰ گرم (سه چهارم لیوان)
گلاب ۸۰ گرم (یک سوم لیوان)
آب ۲۵۰ گرم (یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع ۳۰ گرم (۷ ق غ)
روغن جامد ۳۰ گرم (۴ ق غ)
کره ۳۰ گرم (دو بسته ی ۵۰ گرمی)
پودر هل ۱ ق چ
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه آب و شکر رو توی یه ظرف میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم
شکر رو داخل آب هم میزنیم تا تمام ذرات شکر کاملا حل بشه
بعد از حل شدن شکر بهش پودر هل ، گلاب و زعفرون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و اجازه میدیم روی حرارت بمونه تا چند تا قل بزنه و بعد از اون شعله رو خاموش میکنیم و شربت رو میذاریم کنار.
حالا آرد رو الک میکنیم و شروع میکنیم به تفت دادن
بین ده دقیقه تا یک ربع تفت میدهیم تا بو و طعم خامی آرد گرفته بشه
بعد از تفت دادن دوباره آردرو الک میکنیم
و میذاریم روی حرارت و بهش کره و روغن مایع رو اضافه میکنیم
و خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط و روغن به خورد آرد بشه
بعد از اون بهش روغن جامد رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا مواد مخلوط و یکدست بشه
برای جلوگیری از پاشیدن شربت به اطراف شعله رو خاموش میکنیم و بعد شربت رو به مواد اضافه میکنیم
شعله رو روشن میکنیم
نکته :بعد از اضافه کردن شربت سریع اول مواد رو با همزن هم میزنیم تا گلوله های آرد توی شربت باز بشه
و بعد با لیسک شروع میکنیم به هم زدن تا شربت تبخیر بشه و موادمون غلیظ بشه
بعد که موقع همزدن ،حلوا با لیسک یا قاشق جمع میشد و دیگه به تابه نمیچسبد یعنی حلوا آماده اس
به همین سادگی یه حلوا زعفرونی خوشششمزه درست کردید
و میتونید به هر شکل که دوست داشتید تزیین کنید
و یا داخل قالب چرب شده بریزید ، بذارید یک ساعت تو یخچال و بعد برش گردونید و تمام
نکته : الک کردن قبل و بعد از تفت دادن مهمه ،چون باعث لطافت حلوا و گلوله نشدن آرد میشه.
نکته : هیچ یک از مواد (روغن مایع ، کره و روغن جامد ) رو حذف یا جایگزین نکنید، روغن مایع باعث براق شدن حلوا و روغن جامد و کره باعث لطافت حلوامون میشه.
نکته :شربت باید گرم باشه ،نه سرد و نه داغ
پارسال
در تاریخ 1402/05/18 منتشر شده
است.
1,095
بـار بازدید شده