خورش مرغ و لبو
642 بار بازدید -
3 سال پیش
-
مواد اولیه:
مرغ : 200گرم
مواد اولیه:
مرغ : 200گرم
پیاز بزرگ(خردشده): 1 عدد
شکر : ۲ قاشق سوپ خوری
لبو بزرگ(ورقه شده): ۱ عدد
لواشک آلو : 50 گرم
زردچوبه: ۲ قاشق مربا خوری
روغن : به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را پوست گرفته، بشویید و خرد کنید. در قابلمهای ۲ قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیازها را در روغن تفت دهید. مرغ را به شکل دلخواه خرد کنید. تکههای مرغ را به همراه زردچوبه، فلفل سیاه و مقداری نمک حدود ۲۰ دقیقه تفت دهید.لبو را اضافه کرده و شکر را افزوده سپس
مقداری آب جوش روی مواد ریخته و در ظرف را نیمه باز بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا مرغ تقریبا بپزد و خوب مزه دار شود.
لواشک را خرد کنید و به خورش بیفزایید. وقتی مرغ پخت و خورش جا افتاد، آن را در ظرف دلخواه بریزید و به همراه پلوی دم کشیده سرو کنید.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/09/23 منتشر شده
است.
642
بـار بازدید شده